Tableta Samsung Galaxy Tab P3110

1 2
 • romtelecom eu am reanoit contractul pe alti 2 ani si nu am beneficiat de nimik si platesc 92 - 95 ron pe luna .una mi sa spus la tel si alta am primit(am sunat sa maresc tv la maxim si viteza la net. nici macar nu am fost informat ca se prelungeste cu 2 ani contractul)....nu e corect sa ii rasplatiti doar pe clientii noi cu aceasta oferta si pe cei fideli sa ii dati de o parte. Ati putea sa le oferiti si lor aceeasi oferta cu conditia de prelungire pe alti 2 ani. Daca voi tineti doar la cei noi care poate peste 1 an va dau teapa si nu va mai platesc iar pe noi astia vechi care avem si noi tv maxim si platim la timp ne luati de fraieri atunci o sa va spun pa si eu pt ca nu mi se pare corect ca eu nu am primit nimik si la cei noi le dati mai mare importanta. Ar trebui daca avem aceleasi servici sa ne rasplatiti egal sau chiar sa rasplati fidelitatea....Asta e parerea mea.  Like this post to subscribe to the topic.
 • @Marius Bogdan Aceasta este o ofertă promoțională. La abonare, clienții noi au beneficiat de oferta promoțională în vigoare la acel moment. Vă rugăm să ne comunicaţi codul de facturare ca să putem verifica situaţia dvs.. Aşa cum ştiţi deja, Romtelecom lansează periodic oferte promoționale. Mulţumim.

 • 41334402452671. Nu aveti ce sa verificati. In ianuarie sau februarie cand am reinaoit contractul am cerut tv maxim si viteza la net sa fie mai mare....iar tipa de la telefon nici nu mi-a specificat ca se prelungeste contractul....Am resunat eu si am cerut sa vb cu ea si a spus ca poate a uitat si si-a cerut scuze....iar la nr de programe a spus ca nu e vina ei ca pe site nu e actualizat si sunt trecute mai multe canale care nu imi mergeau. Va rog sa imi raspundeti ce am primit eu cadou sau ce oderta era la inceputul anului....telefonul care se da cadou si routerul care se da cadou la incheierea contractului pe 2 ani ati scapat ca eram deja client.

  La internet scria 100 Mb iar eu am primit la pretul de 100 Mb cam 50 parca ca nu se poate mai mult in zona in care locuiesc....

  Oricum tratativa in continuare noi veniti bine si noi clientii fideli naspa..

  acuma se lanseaza [editat].....ATENTIE 40 CANALE HD din 99 la pretul de 5 euro..grija la clientii existenti  Updated 14 months ago by a moderator.
 • @Marius Bogdan Am preluat, verificăm situaţia şi revenim. Mulţumim.

 • ofertele sunt facute pt a atrage clienti noi in retea.toate firmele o fac .nu vad unde este problema.nu toti abonatii pot beneficia de ofertele noi doarece firma nu ar mai atrage clienti noi.asta se intampla acum si cu pachetul de 28 roni.oricum RTC dupa parerea mea ofera pachete de tv la un pret acceptabil fat de oferta anuntata astazi de alta firma .cei 28 de roni sunt 2 pachete de tigari .extrem de ieftin.

 • Si cu clientii vechi care vor sa plece ce faci ???

 • @Teodorescu Bogdan Vă rugăm să aveţi în vedere regulile forumului. Mulţumim.

 • Vedeti abonament de la mine cand mi~oi vedea eu ceafa.Scrie pe site ca e tableta cadou.Suni ca prostul si ti spune aia ca in anumite conditii:daca nu ai mai fost abonat la la Romtelecom(mare idiotenie) si doar daca stai undeva anume o primesti(probabil pe Luna)!!!.[editat]  Updated 13 months ago by a moderator.
 • @Ionut Voicu Aşa cum este menționat şi pe site, oferta se adresează exclusiv clienților noi. Totodată, vă rugăm să aveți în vedere regulile forumului. Mulțumim.

 • Nu am fost refuzat pt ca nu as fi fost client nou ci pt ca stau in Corbeanca comuna care face parte din ILFOV(pe site scria ca ILFOV intra la tableta).Timp si nervi tociti de pomana cu site ul unde informatiile sunt eronate.Eu am si inregistrarea pe telefon si nu mi este greu s o pun pe youtube.

 • Buna ziua, tableta oferita pentru persoane fizice are 3g sau nu?

 • @Radu Ivascu Nu are 3G.

 • Pe site scrie clar ca in momentul in care comanzi un pachet Univers primesti Tab 2.In acel pdf scrie ca primesti un sms dupa max 3 zile in care ti se va spune daca o primesti sau nu!Sunt client nou, stau in Ilfov , nu inteleg care e pbl!Inteleg din acel pdf ca tableta nu se da in mod automat ci exista o loterie!Mie unul nu mi plac romanismele de genul si daca din start se intampla asa ceva este clar ca niciodata nu voi fi client Romtelecom!Domnule Radu Ivascu de ce nu suni la ei? Nu primesti nimic, se premiaza cu tableta doar cine 'TREBUIE'.

 • ROMTELECOM acest topic l=am deschis eu si si maine se implinesc 30 zile....si inca astept raspuns

 • @Ionut Voicu Pe site aveţi toate detalii precum şi lista oraşelor în care este disponibilă oferta. Vă mulţumim.

 • @Toma Bogdan Constantin Vă rugăm să clarificaţi. Topicul este deschis de Marius Bogdan, care are răspunsul mai sus. Mulţumim.

 • Domnilor eu astazi am sunat la Romtelecom si d-na de acolo mi-a spus ca o sa vina vineri baietii sa instaleze ce au de instalat (router,telefon, STB, etc. ) si ca o sa primesc si o tableta. Nu am semnat inca nici un contract, doar am avut aceasta discutie telefonic. Pana nu sunt instalate toate optiunile si nu primesc tot ce scrie in contract, nici nu o sa semnez :) Mi se pare corect sa procedez asa, nu? Daca incep cu povestiri gen va trimitem nu stiu ce nu stiu cand, ca acuma nu avem, c-o fi c-o pati, sanatate si la revedere. [editat]numai ce a ajuns si in complexul de locuinte unde stam noi! Si au aproximativ aceeasi oferta la servicii, adica TV+Internet 150 Mbps+Telefonie+MaxPak la aproximativ 100 RON. Astept sa vedem cum se prezinta baietii vineri :)  Updated 13 months ago by a moderator.
 • e adresa mea si cea de marius bogdan...codul de facturare e pe numele meu

  Romtelecom 29 Zile in urma

  @Marius Bogdan Am preluat, verificăm situaţia şi revenim. Mulţumim.

 • @Toma Bogdan Constantin Vi s-a prelungit contractul în data de 5 februarie 2013, când aţi acceptat oferta promoțională a pachetului de care beneficiaţi în prezent. Oferta promoţională presupune un tarif de 21,08 euro cu TVA inclus, în loc de 24, 8 euro cu TVA inclus, tariful de listă. Mulţumim.

 • Sunt client romtelecom (42226841660276) de 10 ani dar sunt tratat de voi ca un *****... Suna dur dar asa este... In cateva zile imi expira abonamentul dar nu sunt eligibil pt oferta noua cu tableta... De 4 ani ma mintiti ca in cateva luni dati drumu la vdsl in zona mea si nimic, ma tineti pe viteza mai mica decat acum 4 ani cand aveam 20Mb/s si acum cica nu se poate decat 16... Deja sunt 2 contracte de cand ma mintiti fara rusine si acum cand am vrut sa prelungesc cu oferta care include tableta imi spuneti ca eu nu pot beneficia de oferta... Deci eu semnand un contract nou nu am aceleasi drepturi ca un client nou ci sunt doar un alt fraier al romtelecom... In 17 imi expira contractul si va spun la revedere daca nu am aceleasi drepturi ca un client nou (eu fiind la final de contract) si nu mi se ofera contract cu tableta. Am [editat]a fata de acum 2 ani si nu mai sunt nevoit sa fiu umilit de romtelecom...

  Astept raspuns! La revedere.  Updated 13 months ago by a moderator.
 • @Adrian Popa Oferta actuală (cu tabletă) se adresează exclusiv clienților noi. Mulţumim.

 • Buna ziua . Am codul de abonat R4170010565507 , din ce mi s-a spus cand m-am abonat trebuia sa primesc acea tableta din oferta pana pe data de 12 . In curand o sa plec in concediu si tableta tot nu a ajuns , iar din ce inteleg trebuie sa fiu personal sa primesc pachetul . Am sunat la serviciu clienti si mi-au spus ca tableta s-a livrat pe data de 8 iulie , eu nu am primit nimic . Astept un raspuns . Multumesc

 • @Velicu Emil Am preluat, verificăm situaţia şi revenim. Mulţumim.

 • Buna ziua.. Am codul de client R4170010585606..As dori sa stiu cand se face livrarea tabletei..Am semnat contractul cu dvs pe data de 2 iulie 2013...Sper ca aici voi primi un raspuns mai clar decat cel de la telefon...Multumesc

 • @Stan Ionut Bogdan Am preluat, verificăm situaţia şi revenim. Mulţumim.

 • ok astept raspuns. Multumesc

 • Buna ziua, am codul de abonat R4170010580061 si am semnat contraactul pe 21.06.2013. Am verificat pe site si scrie ca tableta mi-a fost livrata, insa nu am primit nimic. Puteti verifica?

  Se pare ca cineva aduna tablete...

  Multumesc

1 2