receiver dolce pvr

1 2 3 4 5 6 7
 • Buna ziua, era vb despre acest pvr hd despre care se vb aici.

  Nu am vb urat ci doar am pus o intrebare.

  Am achizitionat un PVR HD si mi se pare ca, canalele SD se vad mai slab decat pe receverul SD, de ce oare?

 • @Sebastian Volcinsche - preluăm întrebarea dvs şi revenim cu un răspuns imediat ce îl avem. Mulţumim.

 • @Sebastian Volcincsche - Se foloseşte aceeaşi sursă, cu aceeaşi compresie a canalelor SD şi pentru STB SD normal şi pentru STB SD cu PVR. Cumva sesizaţi diferenţa de calitate în urma înregistrării şi apoi redării conţinutului înregistrat?

 • Nu, pana saptamana trecuta am avut un receiver SD s se vedeau toate canalele lacrima.

  Sambata am cumparat un PVR HD si am observat ca acele canale transmise SD care le vedeam pe receiver SD f bine, acum se vad mai prost, mai neclare, desi cred ca ar trebui sa se vada cel putin la fel de bine daca nu mai bine. O fi pb PFR HD - ului?

  Multumesc

 • @Sebastian Volcinsche - un cod de facturare pentru verificare punctuală, vă rugăm?

 • 42856500585095

 • de ce PVR HD -ul se blocheaza destul de des si nu maipot dar nici o comanda descat daca il opresc de butonul on/of si intru iar in meniu?

  Numai probleme cu acest modest, cica cel mai bun

 • dupa multe telefoane, inca odata s-a dovedit modul defectuos de comunicare cu o parte din cei de la romtelocm. Intr-un final mi s-a schimbat PVR-ul, nu mai spun intreaga poveste ca este trista.

  Ce se intampla fratilor? In continuare posturile care transmise SD care se vedeau f bine pe receiver-ul SD se vad rau, neclare .... pe PVR HD iar la nivel semnal este ZERO cum? Cei care au venit la mine au spus ca nu stiu ce sa spuna. Nu cred ca este posibil asa ceva. Investim in scule mai bune si mai scumpe ca sa avem calitate si in schimb vedem mai prost. Scrie pe situl romtelecom ca pe un receiver HD (cu sau fara hard) si canalele SD trebuie sa se vada de 5 ori mai bine decat pe un receiver SD. Pai daca este asa, la mine de ce nu se vede. Oare se vede mai bine pe receiver Hd fara hard? Daca se va vedea asa in continuare nu vad alta solutie decat sa renunt la DOLCE si sa duc inapoi PVR-ul si gata. Nu se poate sa cumperi ce-i mai scump si sa vezi mai prost ca pana acum.

  Mai dati-mi niste sfaturi. Multumesc

 • Mai fratilor si eu am un pvr si lam montat singur si merge foarte bine de doua luni !

 • Normal daca esti de la Romtelecom :))

 • Am achizitionat si eu un astfel de receptor la care i-am atasat cablul de la antena satelit. Un post il vede ok, pe al doilea nu samd. Daca voi cumpara un LNB cu 2 iesiri atunci rezolv problema aceasta? Sau e nevoie sa apelez la echipa Romtelecom?

 • Obligat trebuie sa intre in receptorul tau 2 cabluri din LNB.

  Daca receptorul este lasat mai mult 24 deschis, se blocheaza, cel putin la mine. Adica nu il mai poti trece pe off nici di telecomanda nici de din butonul de pe el, nu se mai pot derula nici programele, nu mai poti face nimic cu el pana nu il deconectezi de la priza si sa ii dai drumul iar.

  Ce este de facut?

 • In pachetul receptorului nu e niciun LNB. Unde gasesc sa cumpar un LNB cu 2 iesiri? Pe la magazinele cu scule de astea tehnice?

 • cei de la romtelecom il schimba

 • @Iulian Dronca Confirmăm că STB-ul PVR funcţionează cu 2 cabluri conectate. Înţelegem că dvs. aveţi un LNB cu o singură ieşire. Vă rugăm să apelaţi 0800836523.

  @Sebastian Volcinsche Nu este normală situaţia descrisă de dvs.. Veţi fi contactat de către colegii noştri.

  Mulţumim.

 • buna seara decodorul numi receptioneaza semnal ce pot face????

 • @Razvan Antoci Vă rugăm să ne furnizaţi codul d facturare ca să putem verifica sau puteţi apela 1930. Mulţumim.

 • Referitor la problema semnalată mai sus de către mine, băieţii trimiţi de Romtelecom mi-au rezolvat problema, doar căi mi-au conectat un singur cablu în STB, spunându-mi că mai mult de atât nu e nevoie. Şi într-adevăr nu mai am probleme ca înainte când un post funcţiona, iar altul nu. Este ok aşa?

  Dacă înregistrez 2 emisiuni simultan atunci nu mai am posibilitatea să urmăresc un alt program decât unul din cele 2 de pe care se înregistrează. Aşa se întâmplă şi în cazul în care aş avea 2 cabluri conectate?

 • @Iulian Dronca Indiferent de numărul de cabluri conectate la TV, dacă sunt două emisiuni care se înregistrează simultan, atunci ambele tunere sunt ocupate cu înregistrarea lor. Astfel, nu mai exista posibiliatea să se urmarească o a treia emisiune, alta decat una dintre cele două care se înregistrează. Dacă se doreşte să se urmărească altă emisiune (canal TV) trebuie să se renunţe la una din cele doua care se înregistrează.

  Mulţumim.

 • @Iulian Dronca. Bun hai sa ne intelegem : zici mai sus ca 'Am achizitionat si eu un astfel de receptor la care i-am atasat cablul de la antena satelit' , Inainte ai avut un STB SD si ai avut un LNB cu o singura iesire ? Apoi daca tu l-ai lasat doar cu un cablu este logic ca vedeai un post Tv da, unul nu. Pe urma zici ca au fost ceva tehnicieni la tine si au rezolvat si ca ti-au conectat un singur cablu? Cum ca doar aveai acel cablu deja conectat ? ce au mai facut ei ? Poti sa verifici in spatele STB ca ai bucla de la LOOP OUT la LNB in2. In mod normal dupa cele descrise de tine asa este 99%. Mai intrebai daca este ok asa. NU este ok. Trebuie sa si doua cabluri in mod normal de la LNB la STB. Daca inca ai acel LNB vechi la antena trebuie sa suni la relatii cu clientii sa faci o sesizare sa-ti inlocuiasca LNB cu unul nou cu cel putin 2 iesiri. Ai un singur STB in casa ? Daca ai mult de un STB si ai ca in cazul tau un PVR iti trebuie un LNB cu 4 iesiri minim. Nu stiu daca au tehnicienii proceduri pt LNB cu 4, trebuie sa intrebi. Daca nu poti gasi cu usurinta; vad ca esti din Arad si nu stiu pe acolo magazine, dar gasesti cu usurinta pe net si pe okazii. In cealalta privinta cu inregistratul emisiunilor : indiferent ca ai doua cabluri separate de la antena la STB sau ai unul si LOOP in al doilea, daca inregistrezi doua emisiuni si se intampla cum scrie mai sus si nu mai poti urmari decat una din cele doua. Sper ca ti-a fost de folos.

 • Buna ziua!

  De ieri a disparut programul Dolce sport HD. Apare pozitia 300, dar la aceasta pozitie nu apare nici-un program.

  Si inca o problema: receptoarele HD PVR reactioneaza foarte lent la schimbarea de canale. La multe programe este afisat mesajul: receptorul nu receptioneaza semnal. Ca sa vezi programul dorit, trebuie sa revii asupra sa de 4-5 ori. De asemenea tunerul afiseaza valori foarte mici, atat la calitatea cat si la nivelul semnalului.In mod normal, la aceste valori nu ar afisa nimic. Receptorul SD, care este legat de ac. antena indica parametrii foarte buni de receptie.

  Pe cand aveti de gand un upgrade la soft?

  Cod facturare: 41334001610704

 • @Bakos Stefan Am preluat sesizarea cu privire la nefuncţionarea canalului Dolce Sport HD.

  După cum am menţionat şi anterior, indicatorul tunerului nu funcţionează corect (fluctuaţiile de semnal şi puterea mică sunt indicate incorect). Acestă situaţie va fi rezolvată prin update-ul de soft care se va face la sfârşitul acestei luni.

  Mulţumim

 • @Romtelecom: mulțumesc mult pentru informație.

  @George Zaharia: mulțumesc și apreciez mult recomandările și întrebările care să-mi fie de ajutor.

  Inițial am avut un singur decodor SD cu un singur LNB pe care momentan nu-l mai folosesc pentru că am achiziționat un decodor HD cu 2 LNB-uri.

  Într-adevăr am schimbat cablul de la decodorul SD și l-am pus la primul LNB de la HD, practic schimbând doar decodoarele și un canal funcționa, altul nu.

  Tehnicienii au venit și pur și simplu au schimbat cablul de la antenă la decodor, spunându-mi că primul cablu era deteriorat iar decodorul HD e mult mai sensibil decât cel SD și mai mult de un cablu conectat într-un LNB nu este nevoie.

  Am constatat că toate canalele se văd ok, la claritate bună, exceptând vreo două canale (E! și mai încă unul) care uneori dă eroare că nu are semnal, dar dacă mai revin la el, își dă drumul. Acum acest aspect nu e așa de deranjant pentru mine, că respectivele canale nu le urmăresc mai niciodată.

  Deci cablul care vine de la antenă intră în LNB1 iar de la Loop Out la LNB2 sau direct în LNB2 nu am nimic. Cu toate acestea din punct de vedere al calității nu am de ce să mă plâng, eu întrebând totuși dacă lipsa a doua cabluri nu ar oferi vreo funcționalitate în plus, precum să pot înregistra 2 canale și să vizionez un al treilea canal, lucru care pare să nu fie conferit de această situație.

  Ar mai exista vreun dezavantaj că am doar un cablu în loc de două?

 • Daca aveti HD+PVR va trebuie doua cabluri pe unul inregistreaza si pe unul vedeti in direct !

 • Am PVR HD dar am doar un singur cablu și cu toate astea pot înregistra în timp ce văd alt canal.

 • @Iulian Dronca

  In primul fara nicio discutie trebuie sa ai OBLIGATORIU 2 cabluri separate trase de la LNB la STB-ul HD PVR. Trebuie sa suni la relatii cu clientii si sa le spui acest lucru ! Da poti sa si inregistrezi si sa vezi alt canal TV doar cu un cablu in STB; si mai este o treaba cum ziceai tu de cateva canale gen : cele unguresti si cele de pe acel TP TVR3, TVR info, etc.. acelea sunt in banda joasa si nu o sa le poti urmari cum trebuie decat daca ai 2 cabluri. Cam atat dar repet fara nicio discutie trebuie sa ai 2 cabluri separate de la LNB in STB.

 • @George Zaharia: mulţumesc mult pentru suport! Voi suna la Relaţii Clienţi!

 • Mi-a murit decodorul meu HD PVR+.

  Practic nu mai arata ora si apare eroarea ca nu primeste semnal imediat dupa ce-l deschid.

  Sa fie problema legata de decodor sau de semnal?

 • am si eu o problema:

  cu un semnal de 232 cu claritate de1.0E-7

  de ce nu vad nici un program

 • @Catalin Alexa Ne puteţi furniza, vă rugăm, codul de facturare şi mai multe detalii? Mulţumim.

1 2 3 4 5 6 7