Noile pachete Dolce

1 2 3 4 5 »
 • Pe ce considerent mi-ați trimis notificare că voi fi trecut pe Dolce Maxim, fără să mi se ofere variente alternative (Variat, Extra) în situația în care eu am Dolce Star Regional + Online Relax iar o rudă de-a mea cu același Regional a primit ofertă de 3,70 euro pentru 55 canale (toate cele din vechiul Dolce Star + noutățile din viitorul Extra)? Eu trebuie să plătesc obligatoriu 11 euro iar alții 3 pentru vreo câteva canale în plus deși acum avem aceeași ofertă?

  Cod abonat: 40229776549946

 • Ce canale va include pachetul Explorer dupa 5 august deoarece o sa coste mai mult,1.9 eur?

 • Buna ziua,

  Am codul de facturare 41346502526776. Acum doua luni am fost de acord cu prelungirea contractului Dolce pentru doi ani, in anumite conditii. Am fost instiintata despre modificarea abonamentelor de la 5 august si totodata despre posibilitatea optarii pentru anumite SVA-uri. Doresc sa stiu ce beneficiii raman valabile de la 5 august si totodata sa imi exprim interesul pentru canale suplimentare(Travel Channel+celelalte canale documentare) .

 • Buna ziua,

  Salut initiativa Romtelecom de asi imbunatati oferta , fiind mai aproape de clienti.

  Insa este foarte importantanta si corectitudinea.

  Sunt abonant IPTV din noiembrie 2010 cu pachetul IVARIAT.

  Luna aceasta am fost informat ca incepand cu data de 5.08.2011 vorfi operate urmatoarele modificari :

  -din pachetul documentare din 7 programe vor ramane 3 ,

  -ptr muzica din 4 vor ramane 2 ,

  in schimb se vor adauga programe de genul Neptun TV , Omega TV(pentru mine fiind lipste de importanta).

  Daca vreau sa benificiez in continuare de programele eliminate , va trebui sa migrez l apachetul ISTAR, pentru care va trebui sa platesc suplimentar.

  Asadar, unde este corectitudinea fata de client?

  Nu partea financiara este deranjanta in acest caz , ci faptul in sine.

 • Am vrut si eu amanunte despre notificarea privind modificarea componentei pachetelor.

  IMPOSIBILLLL!!!! De peste 25 (douazecisicinci de minute) ascult o melodie cretina si astept sa ma preia un operator. Si nu s-a terminat! Asta dupa ce am pierdut cateva minute ca sa raspund la toate intrebarile puse si sa primesc informatii inutile de la un robot.

  Intrebarea nelamurita este- unde sunt pachetele mele din contractul actual? Cate din ele raman si cate dispar? De ce se intampla asta desi nu aveti acordul meu si nu m-ati notificat in termenul legal? Nu vreti sa lasati comportamentul acesta ciocoiesc deoparte si sa nu va mai mirati ca va tot reduc personalul ca urmare a faptului ca va pierdeti clientii.

  Mihai

  cod facturare 44170002327071.

 • @Novi Mihai Da, clienţii care au Explorer gratuit vor avea Viasat gratuit (se înlocuiesc canalele).

  @Marius Manea Da, se va păstra discountul de 1 Euro obţinut anterior şi după migrarea la Extra.

  @Adryano Adriano Veţi migra la Variat (vi se vor scoate 6 canale, dar veţi primi 2 noi). Tariful rămâne la fel.

  @Iulian Dronca Aţi primit notificare pentru abonamentul Maxim deoarece beneficiaţi de pachetul Relax. Pentru a păstra canalele actuale este necesară migrarea la Maxim. Dacă nu doriţi acest lucru, puteţi renunta la Relax până pe 4 august şi veţi fi migrat la Dolce Star Regional de 3,7 Euro / luna, exact ca vecinul dvs.

  @Rosu Vlad Pachetul Explorer plătit va conţine aceleaşi canale (trece de la 1,4 la 1,5 Euro / lună fără TVA).

  @Alin Constantin Pop Vă rugăm să ne furnizaţi codul de facturare ca să putem verifica.

  Mulţumim.

 • Am dat codul de facturare in adresa initiala. Daca e nevoie il mai dau o data. Daca...

  Nu inteleg nimic din raspunsurile dvs. insumate.

  Vreau un raspuns clar din care sa rezulte:

  -ce am acum (pachetele/canalele insirate) , la ce pret,

  -ce o sa am (pachetele/canalele insirate), la ce pret, ce am castigat/ ce am pierdut,

  -ce se intampla cu toate promotiile de care beneficiez in acest moment.

  Merci,

  M.

 • @Mihai Alexandru Murgu Răspunsurile de mai sus nu vă erau adresate. Aţi primit notificarea prin poştă?

 • O singura pagina din care nu inteleg nimic. Se refera doar la noul pachet Dolce Extra.

  In rest nimic.

  M.

 • Eu am pachetul maxim si as vrea sa stiu va disparea discovery din pachetul meu desi stiu ca innafara de pachetul max pack si cel hd sunt toate canalele disponibile in acest pachet

 • In momentul de fata am pachetul dolce variat +extra si sunt in afara perioadei contractuale. Trecerea din 5.08.2011 la noul pachet de programe (fara costuri suplimentare) mentionat in plicul pe care l-am primit prin posta implica si prelungirea contractului pe o anumita perioada sau raman in afara perioadei contractuale?

 • si de ce nu raspunde nimeni la nr de tel verde?...si de ce daca iti spune sa apesi 2 pentru extra dupa ce apesi iti spune ca ai ales variat???????????????????????????????

 • noile pachetedolce nu ma intereseaza si la expirare de contract caut furnizor de acest serviciu

  si nici la telefon nu raspund operatori sunt nemernici

 • @Romtelecom. Acum o saptamana am primit scrisoarea prin care sunt anuntat ca sunt fericitul posesor al unui nou pachet, si fericitul deposedat de niste bani suplimentari.

  Imediat folosind apel la 1930, servicul contact MyAccount si mesaj mail am facut o cerere pentru a primi lista scrisa (nu poze de la sigle) a celor 91 de programe din pachetul iExtra si posibilele alternative (alte pachete si pachete suplimentare ca si lista nu poze) pe care le am.

  Din cate am observat, nimeni nu-mi poate oferi aceste informatii. Pachetele de programe de la 5 august sunt secret de stat.

  Am o intrebare, sunteti in campanie de alungare a abonatilor catre concurenta? Comportamentul dumneavoastra dovedeste acest lucru.

  Bineinteles ca schimbarea se face cand lumea este in perioada concediilor astfel incat sa puteti tepui cat mai multi.

  Cand pot afla lista detaliata a programelor si optiunile pe care le am?

  Banuiesc (contractul spune acest lucru) ca dupa ce voi fi informat - corect si complet - am 30 de zile pentru alegerea unei optiuni.

  Daca ma adresez OPC pot afla lista de programe?

  Multumesc (inca).

  Cod facturare: 44170020711568

 • Eu am incheiat un contract cu Romtelecom DOLCE acum o luna (in iunie) optand ptr. Dolce Variat si MAXPAK + . Voi primi si eu o scrisoare de schimbare abonament ? Care ar fi cea mai buna optiune ptr. mine , mentinand HBO HD ? . Care sunt cele 12 canale SD introduse in plus fata de oferta actuala ?

  Cod facturuare 42856500596393 .

  Va multumesc

 • @ Zoltan Kudor Dani. Citeste ce este scris cu fonturi mici in scrisoarea de anunt a noilor programe. Eu inteleg ca poti rezilia contractul in acest moment fara sa mai astepti expirarea. Romtelecom a schimbat conditiile astfel ca ai dreptul sa renunti - anuntand rezilierea in scris.

  Poate ne raspunde si Romtelecom :)

 • Salut. Are cineva viitoare grila completa? SD + HD

  Se poate posta, va rog?

  Multumesc.

 • "Remus Radulescu. Crede-ma de trei zile solicit la Romtelecom prin MyAccount, mail la sesizari, apel la 1930 si de azi si pe facebook transmiterea listei pentru viitoarele pachete.

  Sincer, incep sa am suspiciuni ca in cele 91 de programe oferite la schimbare pt pachetul iExtra am sa primesc DolceInfo de la 1 la 20, si Dolce Sport de la 1 la 30 - bineinteles cu acelasi meci transmis in direct si in reluare. Oricum am ambitia ca pana nu primesc informatiile solicitate sa fac zilnic turul de solicitari web, telefon, facebook :))

  Oricum, multumesc Romtelecom ca imi ofera timp sa studiez concurenta.

 • Mutumesc pentru raspuns. Astept in continuare o informatie oficiala din partea RTC.

  Multumesc,

  Remus

 • programe noi in grila Dolce

  1.PV-TV (post pentru pescari)

  2.TV PAPRIKA (post unguresc unde se face mancare)

  3.DA VINCI LEARNING (documentar)

  4. HISTORY CHANNEL (documentar)

  5.VIASAT EXPLORER (documentar)

  6.VIASAT HISTORY (documentar)

  7.VIASAT NATURE (documentar)

  8.STYLE NETWORK (lifestyle)

  9.FILMBOX (filme)

  10.FILMBOX EXTRA (filme)

  11.TV 1000 (filme)

  12.JIM JAM (desene)

  13.MGM (filme)

  14.DUCK TV (desene)

  15.MOOZ RO! (muzica)

  16.SUPER ONE (porno)

  17.MEZZO (classic-jazz tv)

  Dispare EURONEWS si MTV DANCE.

  sursa (http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=131068&st=15282 )

 • Multumesc, Gaby!

 • Tocmai am vorbit la telefon cu un operator Romtelecom. Am fost nevoit sa aleg pachetul Dolce Maxim, numai pentru canalul Travel & Living care nu mai face parte dintr-un pachet suplimentar si nu este disponibil in pachetele principale Dolce Star si Dolce Variat. Sunt foarte suparat pe Romtelecom pentru aceasta schimbare neinspirata de pachete, acum platesc mai mult si am canale pentru adulti pe care nu mi le doresc. Am Dolce cu antena, fara HD, si caut sa am costuri cat mai mici pt ca toate sunt scumpe... Ati gresit mult scotand pachetul Explorer dintre pachetele suplimentare!!!

 • @Gaby Multumesc!

  Pe diferite forumuri, din zvonuri am aflat si eu noile programe iDolce. Eu si Remus avem nevoie de o instiintare oficiala de la Romtelecom, pentru a putea alege (nu sa aleaga ei) in cunostinta de cauza. Faptul ca Romtelecom nu doreste sa transmita o simpla lista a optiunilor (programele incluse in diferitele pachete de baza sau suplimentare) naste foarte multe suspiciuni.

  Mai mult, am aflat, forumuri, ca observand consumul (la mine) de programe documentare, sport, desene animate si filme in special (pe iptv se poate loga cu usurinta ce program vizualizezi), Romtelecom a hotarat sa-mi introduca in grila programe pentru adulti (cei de la marketing - sau cine face pachetele - au zis ca e timpul sa ma racoresc putin) desi nu m-au anuntat explicit in prealabil. Stiu, este usor sa parolezi programele dar este normal ca programele pentru adulti sa fie incluse in pachete separate, si clientul sa fie atentionat explicit despre aceste lucruri. Mai mult, in oferta lor pentru aceste programe (transfer de la iStar la iExtra) mai cer si bani in plus. Eu nu pot sa spun decat ca este o crasa nesimtire, dar este alegerea Romtelecom.

  Dar mai am cateva zile rabdare. :(

 • Vreo 2 persoane spuneau ca Romtelecom a tinut cont de dorinta clientilor si au bagat canale noi. Unde sunt? Eu nu le vad.. uitati-va si voi http://www.romtelecom.ro/personal/tv/dolce/pachete-principale/pachet-dolce-maxim/ ..

  Chiar nu inteleg de ce pe Dolce cu antena nu sunt disponibile canale care exista pe Dolce Interactiv... ma interesa DD tv, ID Investigation Discovery ...

  Ne-ati bagat obligatoriu pe gat pachetul pt adulti si pachetul de canale unguresti, asta ati facut. Cele 3 canale din pachetul Explorer sunt exceptionale, dar nu le mai putem avea fara rahaturile.......

  Sunt prea suparat pe voi azi si mai bine ma opresc aici.

 • Da... am vazut si eu lista cu noile programe, dar sunt tot suparat.

 • @Constantin Cristi Si eu sunt suparat.

  Ne-au transmis o hartie cu sigle si nimeni de la ei nu ne poate da nici un detaliu.

  Adica, poftiti programe pentru adulti ca stim ca nu comentati. Sper sa mai gasim oameni in echipa care sa ceara respect de la furnizorul de servicii - ales de noi este drept.

  Sunt curios cine a putut gandi aceasta miscare (directorii romani, grecii, nemtii)?

 • Au gandit-o gresit si vor pierde clienti, parerea mea. Eu tocmai m-am luptat sa reduc din costuri, am renuntat la pachetul Maxpak dupa aproape 5 ani.. N-am rezolvat chiar nimic, pentru ca a sosit Dolce Maxim... dupa calculele mele, din august, telefon+internet+tv=108 lei.

  Sunt obligat sa accept Dolce Maxim pentru ca de ani de zile Travel & Living este "canalul familiei mele", bineinteles ca imi plac si celelalte doua din deja defunctul pachet Explorer.

  Razvan, e putin probabil sa se mai schimbe ceva acum.

 • Constantin stiu ca este greu de schimbat ceva acum, dar eu am trecut de la Dolce DTH la iDolce IPTV, am renuntat (desi puteam opta sa-l pastrez, dar nimeni -nici pe site - nu m-a anuntat in timp util) la pachetul Explorer, multumit fiind de programele Viasat (Explorer, History si Nature). Acum pierd si aceste programe (daca nu optez pentru iMaxim cu programele pentru adulti) si Romtelefon imi cere si bani in plus - desi am semnat contract pentru 2 ani!!!!!!!

  Imi pare rau si de Sport 1, dar ... platim mai departe un furnizor de servicii nesimtit, si cel putin eu nu am alta optiune (la RDS am renuntat din motive de nesimtire la nivel de servicii si nu ma intorc - acum directorul de la Romtelefon pe zona rezidential este venit de la RDS - coincidenta?) si UPC nu prea este in zona.

  Hai sa ne bucuram de ce avem pana pe 5 august :) Bafta!

 • Si eu am trecut cu internetul si telefonul pe fibra optica, dar am lasat televiziunea pe antena pentru ca sunt... adica erau costuri mai mici. Pentru angajatii Romtelecom am toata stima, am vorbit la telefon si au venit de mai multe ori in casa mea, au fost amabili si orice problema am avut s-a rezolvat. Ii laud pe buna dreptate, nu vorbesc aiurea.

  Cred ca rearanjarea aceasta e prima dezamagire pe care mi-a facut-o Romtelecom, in aproape 6 ani de internet si 5 de televiziune. Trebuia sa ne lase mai multe optiuni din care sa putem alege dupa propriile preferinte. Sper ca mesajele noastre de aici sa ajunga unde trebuie.

  Bafta si tie, Razvan!

 • domnilor eu am pachetul explor gratuit ca am prelungit abonamentu iar acum am maoptat pentru extra in care sunt viasaturile deci mi le luati si nu-mi dati nimik

1 2 3 4 5 »