iMAGINE SUB TOATA CRITICA PE M1 TV (UNGARIA)

 • iMAGINE SUB TOATA CRITICA PE M1 TV (UNGARIA)

  V-a fost adus la cunostinta acest aspect in mai multe postari pe acest forum.

  Imaginea pe acest canal apare dublata, si cateodata cu purici ca si cum ar fi preluat de pe analogic.

  Sincer nu sunt maghiar si nu prea urmaresc canalele maghiare, DAR daca pana in 18 martie cand reincepe noul sezon de formula 1 care o sa se vada pe acest canal .....nu remediati imaginea o sa ma adresez OPC transmisia si receptia canalelor trebuie sa respecte un minim de calitate si decenta,si mai ales pentru ca alta posibilitate de a urmari Formula 1 nu exista, in Romania e transmisa de DigiSport si noi suntem privati de a urmari in alt mod formula 1.  Like this post to subscribe to the topic.
 • Subscriu si eu aceasta situatie. Toata ziua se vede dublata, si in fiecare 2-3 minute apare patratele mici pe toata imaginea. E foarte deranjant cand te uiti la o anumita emisiune. Se vede mai bine la vecini prin cablu.Vai si amar. RTC un raspuns.... ca si eu ma adresez la OPC pt.nerespactarea contractului. Prin contract sunteti obligati sa furnizati servicii digitale. Noi platim pt.servicii digitale nu pt.imagini dublate pline cu patratele.

  De cateva luni merge asa, chiar e asa greu sa rezolvati problema ????

 • va rugam sa remediati situatia.multumesc

 • @Adrian Seles @Levi Levente @Ani Pop Vă asigurăm că se fac eforturi pentru îmbunătăţirea calităţii imaginii pe M1. Totodată considerăm necesară precizarea că, la acest moment, M1 nu are drept de difuzare pentru Formula 1 pe teritoriul României. Mulţumim.

 • nici RTL Germania nu are drept de difuzare, dar acest canal este transmis de UPC si chiar de DIGI.

  Acuma ce o sa faceti? O sa suspendati transmisia canalului M1TV cand o sa fie transmisa formula 1? Daca noi, abonatii cautam alternative a urmarii anumite transmisiuni care nu pot fi preluate si cumparate drepturile de DolceSport, de ce bagati bete in roate? Cumparati aceste drepturi si atunci aceasta discutie nu o sa isi mai aiba rostul.

  Deocamdata fara suparare ..limitati-va la imbunatatirea imagini acestui canal.

  Cu respect

 • Si eu semnalat Adrian Seles......

  In alt topic mi-a zis ca se verifica situatia M1 dar stii la ei......................vai si amar de verificare.....

  ,,Se da mai departe la colegii............si ei mai departe......si..........

  Doamne,la ce cazne i-a pus pe oamenii astia.............Auzi fac ,,eforturi,,.........

 • Inca o remarca marca RTC. Eu cred ca trebuie sa faci eforturi inainte de a introduce un canal in grila, nu faci eforturi sa aduci la o calitate un canal introdus. Parca trebuie asigurati anumiti parametri inainte de a transmite un program, parca asa scrie prin contract. Parca era " lipsa de spatiu pe satelit", iar sa ocupi acest spatiu cu un canal care se transmite la niste parametri indoielnici se cheama ... ? Dar pana la urma sa nu ne grabim cu remedierea ca M1 nu transmite Formula 1.:)

  Vesnica pomenire Cinestar, cel decedat fara urmasi !

 • Fara suparare dar imaginea pe acest canal este groaznica. Chiar nu puteti face nimic?

 • @Ciprian-radu Pop Transmitem mai departe feedback-ul dvs. Mulţumim.

 • Deci de 7 zile tot faceti "efort" pt.imbunatariea serviciului ??? Eu observ ca se vede tot mai prost, mai nou langa ca e dublat imaginea se vede si in ceata. Cred ca aveti neaparat nevoie de OPC, poate asa "efortul" o sa mareasca.